BILDERBERG


Grupul BILDERBERG a fost infiintat in 1954 la hotelul Bilderberg din Oosterbeek Olanda, prin printul Bernhard al Olandei, care a fost ofiter SS, in armata de elita a lui Heinrich Himmler. Din aceasta organizatie fac parte cam 180 de personalitati politice, culturale, economice, universitare, mass-media s.a.m.d din aproape 50 de tari.
Insa principalele tari din care provin membrii sunt cele ale Europei Occidentale, SUA si Canadei.

Telurile principale sunt : un guvern mondial pana in anul 2000 (se pare ca scopurile lor nu au putut fi realizate nici pana azi) si o armata globala prin ONU. Un comitet de consfatuire, compus dintr-o comisie de conducere (24 europeni si 15 americani), decide cine e invitat la intalniri. Johannes Rothkranz scrie ca sunt invitate numai acele persoane care si-au dovedit loialitatea nestramutata pentru interesele Rockefeller - Rothschild. Totusi nu toti cei prezenti sunt "initiati", ci pot fi doar reprezentanti ai comunitatilor de interese sau alte persoane.
Cativa dintre cei mai importanti reprezentanti *:

-Agnelli, Giovanni (sef FIAT);
- Brzezinski, Zbigniew (presedinte al Comisiei Trilaterale si important agent Rockefeller);
Bush, George (fost sef CIA, fost sef CFR, fost presedinte SUA, Comitetul celor 300);
- Carrington, Lord (G.B.) (Comisia celor 300, Kissinger Associates, fost presedinte NATO);
- Dulles, Allen (fost sef CIA);
- Clinton, Bill (fost presedinte SUA, CFR, Comisia Trilaterala);
- Ford, Henry II;
- Gonzales, Felipe (secretar general al Partidului Socialist spaniol si mai tarziu prim ministru);
- Kissinger, Henry (si membru al lojei italiene P2);
- Mc Namara, Robert (Banca Mondiala);
- Reuther, Walter P.;
- Rockefeller, David;
- Rockefeller, John D.;
- Rockefeller, Nelson;
- Rothschild, Baron Edmund de;
- Tindemanno (fost prim ministru al Belgiei);
- Warburg, Eric D.;
 - Worner, Manfred (NATO).


Bildelbergers se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa si America, în hotelurile cele mai luxoase, rezervate cu mult înainte si pazite de politia proprie cu câini dresati. Membrii participanti vin cu avioanele lor proprii, helicoptere proprii, sau daca hotelul este undeva la mare, cu yahturile lor personale. În luna aprilie se întruneste conferinta Trilateral Commission. Despre aceste conferinte nu se sufla un cuvânt, nu se scrie o litera si este pentru toata lumea un subiect "tabu."

Antonie Iorgovan despre masonerie


Masoneria demascata

Restul partilor cautati-le pe You Tube
http://www.youtube.com/watch?v=M_pRNttmb3A&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=41-IaQwVGlA&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=fxzJhPE5fCo&feature=relmfu

Descoperire ce ar putea schimba istoria

 Cativa arheologi au descoperit in sudul Israelului o metropola veche de 3.000 de ani, care ar putea schimba anumite aspecte din Biblie.Este vorba despre un oras locuit de filisteni, despre care  Biblia spune ca au fost cei mai aprigi dusmani ai evreilor.


Orasul a devenit cunoscut datorita unui anumit locuitor, si anume uriasul Goliat, cel invins de tanarul David cu ajutorul unei prastii.

In metropola descoperita de arheologi, numita Gath, s-au gasit ramasitele unei structuri mari, posibil un templu, cu doua coloane.

Descoperirea reflecta faptul ca povestea lui Goliat, prezentata in Biblie, reprezenta realitatea geopolitica a acelor timpuri. Confruntarile dintre filisteni si evrei fiind foarte violente.
De 15 ani peste 100 de arheologi din intreaga lume lucreaza la dezgroparea relicvelor din Israel.

Cand am deschis cel de-al 15-lea sit, am gasit multe dovezi despre o cultura prospera si interesanta. Daca citesti Biblia, ai senzatia ca filistenii erau niste barbari. De fapt ei reprezinta o cultura sofisticata, uneori mai sofisticata decat a evreilor", a declarat Aren Maeir, arheologul care s-a ocupat de sapaturi.
Biblia este un text religios, ideologic, scris de evrei. E normal ca filistenii sa fie prezentati intr-o maniera subiectiva. Noi am vrut sa aflam cum traiau filistenii si sa intelegem adevarul din spatele descrierii lor din Biblie", a incercat sa explice Maeir de ce filistenii sunt prezentati negativ in Biblie.

Arheologul a mai declarat ca s-au gasit dovezi clare ca filistenii provin din jurul Greciei Antice, altfel decat se mentioneaza in Biblie.
„Numele filistenilor, cum ar fi Goliat, sunt diferite de cele ale evreilor. Exista diferente mari intre filisteni si evrei. Filistenii mancau carne de porc si de caine. La evrei era interzis", a mai precizat Aren Maeir.

"E periculoasa" - cel mai excitant videoclip al momentului (Video)

O bruneta apetisanta isi face de cap in videoclipul "E periculoasa", piesa interpretata de Legalize, in colaborare cu Zhao LeBlanc. Imbracata intr-o lenjerie intima alba extrem de incitanta, tanara danseaza si se atinge de parca ar face sex.
Instrumentalul a fost produs de Zagga (Eurostarz),colaborator mai vechi al Vision Production.De filmare si montaj s-a ocupat regizorul echipei Vision Production,Caudiu Stan.Piesa a fost inregistrata si mixata de Richard Stan in studioul Vision Production.

Ce spun buzele despre tine

Chiar si buzele pot spune multe despre personalitatea ta. Sa aflam care sunt trasaturile principale ale tipurilor de buze.

Buze potrivite si senzuale care se curbeaza in partea de sus.
Acestea par a fi buzele perfecte. In general femeile cu astfel de buze sunt extrem de generoase si intelegatoare. Au capacitatea de a convinge fara a se stradui prea mult si prietenii mereu sunt in jurul lor. In timp devin din ce in ce mai apreciate si respectate.

Buze groase si lungi.
Se pare ca aceste buze indica o viata frumoasa si norocoasa din punct de vedere al banilor si al dragostei. Esti foarte vorbareata si nu esti linsitita daca ai secrete care iti macina viata. Indiferent de ce se intampla preferi sa stii si sa spui adevarul decat sa traiesti intr-o minciuna "perfecta".

Buze foarte subtiri si curbate in sus.
Un aspect copilaros si amuzant este vizibil si pe fata ta. Prin intermediul buzelor transmiti multa bucurie in jurul tau. Esti o mama iubitoare si pe primul loc intotdeuna va fi familia ta. Banii sunt si ei necesari pentru a fi fericita insa nu vor putea ocupa in inima ta locul persoanelor dragi.

Buza superioara subtire, buza inferioara groasa si colturile arcuite in jos.
Desi esti o persoana norocoasa, esti foarte invidiata. Tot ce faci este pus sub semnul invidiei de cei din jurul tau. Adevarul este ca daca te descurci foarte bine pe toate planurile nu ai cum sa nu fii invidiata de cei mai putin norocosi. Esti dependenta de ceilalati si nu ai putea locui singura.

Buza superioara subtire si buza inferioara groasa.
Atentie la prieteni. Se pare ca ai tendinta de a avea unii prieteni care nu sunt de incredere. Se apropie de tine doar pentru a-si atinge scopul si intr-un fel te folosesc. Defectul tau este ca ai incredere mult prea repede in oameni si ti se pare o chestiune absolut normala. Chiar daca te "arzi" de cateva ori nu obisnuiesti sa "sufli si in iaurt" desi ar fi cazul.

Buze groase, puternic colorate.
In afara de faptul ca esti extrem de atragatoare si pasionala esti o persoana cinstita si fidela. Reprezinti o carte deschisa pentru cei apropiati tie. Iti place sa comunici, sa povestesti, sa ajuti si sa fii alaturi de persoanele care au nevoie de tine. O mama iubitoare si o sotie ideala. Felicitari!

Buze subtiri si lungi.
Toata fata iti este cuprinsa de un zambet strengar. Esti o fire inventiva si exploratoare. Daca vrei sa atingi o culme faci orice pentru a ajunge la ea. Nu exista obstacole sau cuvantul imposibil. Vrei sa fii alaturi de familie dar sa ai si o cariera de succes. Incerci sa te imparti in doua parti si sa multumesti pe toata lumea, faci tot posibilul si efortul iti este apreciat.