Ce nu stiu baietii despre fete

  •  fetele vor sa auda adevarul

    Da, dragutii de ei, par asa inocenti cateodata si parca nu realizeaza ca nu este frumos din partea lor sa se amageasca ca fetele pot fi mintite, si asta, chipurile, pentru binele lor. Si nici ca, daca ar fi sinceri si comunicativi, si-ar castiga respectul fetelor, si totodata pe al lor.         


  • fetele au aceeasi parere despre baieti pe care o au baietii despre fete

    Si da, dragilor...cred ca marea majoritate dintre voi nu ati participat la o intalnire intre fete si puteti sa considerati ca ati avut mare noroc. Ca sa fiu putin de partea voastra, o sa va dezvalui ca fetele sunt mai rele decat voi la acest capitol. Si le dau dreptate. 
      

  • fetele urasc cicaleala

    Da, acesta este un subiect delicat? Ei bine, nu! Daca deja jumatatea incepe sa va cicaleasca, aflati ca incepeti sa pierdeti teren. Este enervant si plictistor in acelasi timp pentru o fata sa aiba grija cuiva care are pretentia ca de fapt el se descurca singur, si inca bine. S-o determine pe ea sa piarda timp cu cicaleala, probabil. 

  • fetele nu sunt baieti

    Hmmm...da, dragutii de ei, multi inca nu realizeaza ca daca o fata ii baga putin in seama, nu inseamna ca are ceva cu respectivii, ca atunci cand ei fac glume cu o fata...Si lista poate continua, nu-i asa?
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu